[foogallery id=»2558″]

Det er ikke bare fag som hjelper elevene å vokse som mennesker. Det er også når de kan møtes, bli kjent, og ha det gøy sammen. Nordmenn har for vane å gjøre aktiviteter sammen når de blir kjent med nye mennesker, og dette tenkte vi på Møllebakken var en god idé i forkant av et nytt skoleår.

 

I slutten av august i år dro 7.-10. klasse med 4 lærere til det nydelige leirstedet Fjell-Ly for å bli bedre kjent med sine egne klasser, men også på tvers av klassene. Det tok ikke lang tid før elevene hadde funnet sitt favorittsted. Volleyballbanen, biljardbordet, fotballspillet, brettspillene. Alle fant sitt lille favorittsted. Selv om det kun var én dags overnatting, fikk vi gjort mye sammen. Vi hadde samlinger med leker, spilte bowling, hadde aktiviteter der vi tok stilling til forskjellige valg i livet, og koste oss med god mat. Sprell på nattestid og noe hjemlengsel hører som regel med i leirskolelivet, og vel tilbake på skolen kunne vi etter en tid merke at elever lettere enn før kunne leke sammen på tvers av klasser.

Written by 

Relaterte saker