Onsdag 2.september kl.09.00 startet 59 elever og 4 lærere spent på sitt livs kanskje viktigste løp. Vi skulle gå/løpe i to timer, for å hjelpe barn i Sør-Sudan til skolegang. Noen startet litt for hurtig mens andre tok det mer som en rusletur i parken. Noen få elever klarte faktisk å løpe mer enn de gikk i hele to timer. Etterhvert kom skoene av på mange. Noen måtte ta seg en liten pause mens andre igjen heiet på hverandre. Det var generelt veldig god stemning, ingen skader og solen skinte. Familie og venner møtte opp som støtte til de trøtte. Det var en flott dag å ha Møllebakken skoles første sponsorløp! Da alarmen gikk og siste runde var løpt kunne vi telle at vi til sammen hadde løpt 71,4 mil. Vi hadde også tjent inn minst 199.344 kroner til ADRA-Norge. Etter er rask håndspriting smakte premiene fra REMA 1000 Eidsvåg og REMA 1000 ved Krambua veldig godt! Vi er imponert over innsatsen fra små og store, løpere, tellere, oppmuntrere og sponsorer. Dette var gøy!