En varm deilig sommermorgen gjorde små og store seg klare for en dag i skogen. Våre eldste elever er faddere for de yngste, de tok hver sitt fadderbarn i hånden og dro på tur. 

Målet var Langeskogen der vi etter en felles andakt satte i gang med bibelsmugling. Bibelsmugling høres kanskje litt merkverdig ut, men det er en utrolig morsom lek der to lag (tollere og smuglere) konkurrerer om å få tak i flest mulig bibler. Biblene er små skiver av tre som smuglerne kan gjemme rundt omkring på kroppen. Det er selvfølgelig om å gjøre å ikke bli tatt, og om man blir stoppet av en toller, at man har gjemt biblene sine så godt at de ikke blir oppdaget. 

Medbrakt lunsj ble grillet i skogen og deretter delte elevene seg i grupper, etter interesse. De kunne bli med på alt fra kubb, boccia, frisbee ultimate, 15 gjelder, megafotball og døball. Det var god stemning, latteren lå løst og glade lyder ljomet gjennom skogen. En fin måte å starte skoleåret på. Kjekt å bli bedre kjent med hverandre! 

Written by 

Relaterte saker