ADRA-uken er årets største arrangement. Denne uken er det virkelig langåpent på skolen; de yngste elevene kommer kl 07:30 på SFO, de eldste går hjem rundt kl 21. Timeplaner endres, og ingen har noe som ligner på normalarbeidsdager. Som alltid krevde dette en velsmurt administrasjon, – og en effektiv lærergruppe hadde dette prosjektansvaret.

Støtten fra foreldre, menighet, skolestyret og ansatte på skolen er også svært viktig: Voksne (lærere, menighets- og skolestyremedlemmer) var sjåfører, bøssebærere og hjalp på ulike måter til med praktisk arbeid. Lærere laget middag, foreldre sørget for at elevene fikk «noe godt» da de kom tilbake om kvelden, og menigheten stilte med tellekorps om kveldene.

Som vanlig fulgte vi god, gammel tradisjon med forskjøvet skoledag og innsamling. Skoledagene for de yngste denne uken betydde innsamling, og de gjorde en kjempeinnsats på stands i byen. De eldste elevene hadde leseuke, og dagene startet først med lesing av skjønnlitteratur og oppsummering og presentasjoner på fredagen.  Etter felles middag på skolen, fikk elevene på 5.-10. trinn utdelt bøsser, og så var også de var klare for innsamling.

Alle hadde lange dager, – det ble sen kveld før de eldste elevene kom hjem. Første dag var det også usedvanlig vått, – selv for en bergenser. Heldigvis ble været bedre andre og tredje innsamlingsdag. Men uansett vær, hovedinntrykket var godt humør og flott innsats fra elevene. Både elever som har deltatt i mange år, og nye elever har gitt uttrykk for at ADRA-uken er kjekke og sosiale dager.

Også i år ble det et fantastisk sluttresultat, sluttsum bøsser kr 167.000: (Fjorårets resultat kr156.304.) I etterkant av innsamlingsdagen, fikk skolen info om at estimerte Vipps-midler for Møllebakken var kr. 8492.Totalsum ca 175.492!