DSC_0158-SMILETirsdag 20.01.2015 var 5. – 8. klasse på VilVite i forbindelse med teknologidagene ved Møllebakken skole.

Fokusområdet for disse dagene er å øke interessen for realfag. Målet er å tenke praktisk og variert. Denne dagen var det robotprogrammering med Lege Mindstorms. Det var en svært ivrig gjeng som satte igang med stor iver og glede.

Det er veldig morsomt å se elevene i aksjon hvor de samarbeider, diskuterer og argumenterer for sine forslag. Gevinsten, mye læring, samtidig som elevene hadde det veldig gøy.

Etter en 120 minutters økt med programmering, var gulroten å få utforske utstillingen på egen hånd. VilVite er et veldig interessant sted, hvor de har veldig mange ulike installasjoner for publikum å utforske.

Dagen må på alle måter sies å være en suksess. Det ser vi tydelig på alle smilene rundt omkring i lokalene. Alle fant noe å gjøre. Alle fant noe de syntes var gøy. Alle klarte å programmere roboter.