DSC_0176Onsdag 21.01.2015 var en spennende dag for elevene ved Møllebakken skole. Elevene fra 5. – 10. klasse var engasjert i et oppdrag hvor de skal lage noe som kan skyte en gjenstand 5 meter, for så å enten treffe eller lande i en bøtte.

Elevene ble delt i aldersblandede grupper, og for oss lærere var det interessant å se pågangsmotet og engasjementet til elevene. Det var tydelig at oppgaven falt i smak. Med god arbeidsmusikk i klasserommene begynte ideene å strømme.

Gruppene valgte ulike strategier for hvordan de skulle løse oppgaven. Her fikk vi se både kreativitet og skaperglede i god harmoni.

Det hele ble avsluttet med en heftig konkurranse i skolens gymsal, og vi må gratulere laget «OCEE» med strålende seier.