Verdens største pepperkakeby

I år som i fjor, ble vi invitert til å bake og lage pepperkakehus!
Meldingen tikket inn allerede i oktober, husene måtte være ferdige innen 16.november.
Dette året skulle byen bli enda større og flottere enn i fjor! Verdens største pepperkakeby var ikke mulig å skape uten vår hjelp.
Alle skoler og barnehager og alle som vil kan bidra med sine byggverk. Vi fikk beskjed om ikke å bygge for store hus, heller flere små.
Det kunne gjerne lages vinduer, slik at det kunne settes lys inni husene. Det ville skinne fint i hele byen!
Så gikk vi i gang, både 3. og 4. klasse, 5. og 6.klasse og 7. og 8.klasse.bilde
Det ble kjevlet og skåret ut vegger, limt og pyntet! Husene ble fraktet til Sentralbadet i Bergen sentrum, der finner du årets pepperkakeby, i Teatergaten 32
Der er det ikke lenger badebasseng, men en stor by , kanskje du finner Fløyen eller Eiffeltårnet !
Den tidligere tribunen er omgjort til akebakke, så du kan rutsje ned til bunnen av bassenget!
Alle som har levert inn hus, får medalje og diplom og kan besøke utstillingen gratis.

Velkommen til verdens største pepperkakeby !